Voor het eerst uitgaan. Voor het eerst flirten. Voor het eerst dansen en… voor het eerst verliefd worden. Waar kan dat beter dan in je eigen dorp, met je eigen leeftijdsgenoten en je eigen vrienden?! Heerlijk toch, wanneer er van alles wordt georganiseerd voor jou en je klasgenoten. De vrijwilligers van ‘Shake it up’ begrijpen dat je als tiener en beginnende puber zoekt naar een nieuwe horizon

Disco en meer

Samen ontwikkelen. Samen ontdekken. Jeugdhonk ‘Shake it up’ organiseert filmavonden, speurtochten en disco-avonden. Maar ook andere activiteiten, zoals vissen voor de jongens en make-up avonden voor de meiden. En heb je andere leuke ideeën, dan staan de vrijwilligers van Shake it up daar zeker voor open.

Groepsvorming en zelfvertrouwen

Elke jongere wil zich graag ontplooien in een herkenbare en overzichtelijke omgeving. Jeugdhonk ‘Shake it up‘ biedt een veilige bedding voor alle jongeren die een nieuwe fase in hun leven gaan verkennen. Met alles wat daar bij hoort.

Nieuwe energie

Heb je zelf kinderen die richting de pubertijd gaan? Of vind je het gewoon leuk om voor jongeren iets te betekenen en te organiseren? Geef je dan op als vrijwilliger van ‘Shake it up’.